Biosente Natural Cosmetics - Φυσικά Καλλυντικά Υψηλής Ποιότητας

Αντηλιακές κρέμες

Εύη Ζάρπα στις 19-08-2019. Τροποποιήθηκε στις 11-10-2022
Αντηλιακές κρέμες

Η έκθεση στον ήλιο είναι σημαντικό να γίνεται προστατεύοντας την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA και UVB.   Οι ακτίνες UVA προκαλούν γήρανση του δέρματος και οι ακτινές  UVΒ ηλιακά εγκαύματα και οι δύο σχετίζονται με τον καρκίνο δέρματος.

Η χρήση αντηλιακού προϊόντος στο πρόσωπο είναι απαραίτητα κατά τους καλοκαιρνούς μήνες.  Το αντηλιακό επιλέγεται ως εξής: Πρέπει οπωσδήποτε να παρέχει υψηλή προστασία σε όλο το φάσμα της ακτινοβολίας του ήλιου.  Ο δείκτης SPF να είναι τουλάχιστον 30 στους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια, να έχει λεπτή σύνθεση που να απορροφάται , να ενυδατώνει και να μην αφήνει αίσθηση λιπαρότητας στην επιδερμίδα και να είναι αδιάβροχο στο νερό.

Συστατικά όπως αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας, καροτέλαιο, τζότζομπα, βιταμίνη Ε, βούτυρο κακάο, βούτυρο καριτέ, προστατεύουν την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία, ενυδατώνουν και εμποδίζουν τη δημιουργία ελευθέρων ριζών.

Πολύ εύχρηστα είναι τα αντηλιακά που αποτελούν βάση μακιγιάζ, και αντικαθιστούν τις κρέμες ημέρας.

Ανανεώνουμε τη χρήση ανάλογα με την έκθεσή μας στον ήλιο.  Τα φυσικά αντηλιακά φίλτρα προτιμώνται από τα χημικά.  Το αποτέλεσμα είναι ένα υγίες ομοιόμορφο μαύρισμα αποφεύγοντας τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. 

Αξιολογήσεις (0)