Biosente Natural Cosmetics - Φυσικά Καλλυντικά Υψηλής Ποιότητας

Arnica Cream - Άρνικα κρέμα ένας φυσικός τρόπος για τη θεραπεία του πόνου και της φλεγμονής

Εύη Ζάρπα στις 27-02-2023. Τροποποιήθηκε στις 13-03-2023
Arnica Cream - Άρνικα κρέμα ένας φυσικός τρόπος για τη θεραπεία του πόνου και της φλεγμονής

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν τις φυσικές θεραπείες, η άρνικα κρέμα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ εκείνων που υποφέρουν από πόνο στις αρθρώσεις, μυϊκούς πόνους και φλεγμονές. Η arnica cream είναι μια φυσική θεραπεία που προέρχεται από το άνθος άρνικας, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την προώθηση της επούλωσης, τη μείωση της φλεγμονής και την ανακούφιση του πόνου. Πρόσφατες μελέτες έχουν προτείνει ακόμη ότι η arnica cream μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία πιο σοβαρών ιατρικών παθήσεων, όπως η αρθρίτιδα και η θυλακίτιδα.

Ρίξε μια ματιά στην Άρνικα κρέμα για πόνους και μώλωπες που παρασκευάζει η Biosente με τα υψηλότερα standards της αγοράς.

Η arnica cream είναι μια φυσική θεραπεία που δεν περιέχει σκληρές χημικές ουσίες και παρενέργειες. Αυτό την καθιστά ιδανική εναλλακτική στα παραδοσιακά παυσίπονα, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες όπως στομαχικές διαταραχές και υπνηλία. Επιπλέον, η κρέμα με άρνικα δεν περιέχει κανένα από τα δυνητικά επιβλαβή συστατικά που βρίσκονται σε ορισμένα φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή, όπως η ιβουπροφαίνη και η ακεταμινοφαίνη.

 

Η κρέμα Arnica δρα μειώνοντας τη φλεγμονή, η οποία βοηθά στη μείωση του πόνου. Περιέχει επίσης ενώσεις γνωστές ως ελεναλίνη και διυδροελεναλίνη, οι οποίες μειώνουν το πρήξιμο και τη φλεγμονή. Επιπλέον, η arnica cream πιστεύεται ότι έχει αντισηπτικές και αναλγητικές ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του πόνου και του πρηξίματος.

 

Όταν εφαρμόζεται τοπικά, η arnica cream μπορεί επίσης να προσφέρει μια καταπραϋντική αίσθηση στο δέρμα, συμβάλλοντας στη μείωση της ενόχλησης και στη βελτίωση της συνολικής ευεξίας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με φυσικοθεραπεία ή άλλες θεραπείες για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων τους.

 

Η arnica cream είναι σχετικά εύκολο να βρεθεί και να χρησιμοποιηθεί. Διατίθεται χωρίς συνταγή στα περισσότερα φαρμακεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής και είναι σχετικά οικονομική. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες φυσικές θεραπείες, όπως μασάζ και ζεστές ή κρύες κομπρέσες.

 

Πρόσθετα συστατικά που μπορούν να κάνουν την άρνικα κρέμα ακόμη πιο αποδοτική

 

Η Arnica cream είναι ένα φυτικό φάρμακο που παρασκευάζεται από το αποξηραμένο άνθος του φυτού Arnica montana. Έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για τη θεραπεία του πόνου και της φλεγμονής. Ενώ οι παραδοσιακές κρέμες με Arnica περιέχουν μόνο το άνθος Arnica, πολλές σύγχρονες συνθέσεις περιέχουν πλέον πρόσθετα συστατικά για την ενίσχυση των θεραπευτικών ιδιοτήτων της κρέμας. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά από τα πιο κοινά συστατικά που συνοδεύουν την Arnica:

 

 

-       Εκχύλισμα λουλουδιών Arnica Montana: Το εκχύλισμα από το άνθος του φυτού Arnica montana είναι το κύριο ενεργό συστατικό της κρέμας Arnica και είναι υπεύθυνο για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Έχει αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση, που σημαίνει ότι μπορεί να μειώσει το πρήξιμο, τους μώλωπες και τον πόνο.

-       Κερί μέλισσας: Το κερί μέλισσας είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής και πηκτικός παράγοντας που βοηθά στη διατήρηση των συστατικών της κρέμας Arnica αναμεμειγμένα μεταξύ τους. Βοηθά επίσης στο να μην στεγνώσει η κρέμα και παρέχει ένα προστατευτικό φράγμα στο δέρμα.

-       Λάδι καρύδας: Το λάδι καρύδας είναι ένα φυσικό ενυδατικό και μαλακτικό που βοηθά να διατηρείται το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό. Είναι επίσης πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντικές βλάβες.

-       Βούτυρο καριτέ: Το βούτυρο καριτέ είναι ένα φυσικό λιπαρό οξύ που βοηθά στην απαλότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Βοηθά επίσης στη μείωση της φλεγμονής και στην προστασία του δέρματος από βλάβες.

-       Aloe Vera: Η αλόη βέρα είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες και επουλωτικό του δέρματος. Βοηθά στη μείωση του οιδήματος, της ερυθρότητας και του ερεθισμού.

-       Αιθέρια Έλαια: Αιθέρια έλαια όπως η λεβάντα, το χαμομήλι και το δεντρολίβανο προστίθενται στην Arnica cream για τις αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και αναλγητικές τους ιδιότητες.

-       Βιταμίνη Ε: Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντικές βλάβες. Βοηθά επίσης στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

 

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα κοινά συστατικά που βρίσκονται στην άρνικα κρέμα. Είναι σημαντικό να διαβάσετε τη λίστα συστατικών στην ετικέτα του προϊόντος για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Πολλά προϊόντα περιέχουν επιπλέον φυσικά συστατικά όπως εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια που μπορούν να ενισχύσουν τις θεραπευτικές ιδιότητες της Arnica cream.

Δείτε την Αναπλαστική κρέμα με άρνικα της Biosente! Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα καταλάβετε τη διαφορά!

Συμπερασματικά, η άρνικα κρέμα είναι μια φυσική θεραπεία που μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο και τη φλεγμονή. Είναι απαλλαγμένο από σκληρές χημικές ουσίες και παρενέργειες και είναι σχετικά εύκολο να βρεθεί και να χρησιμοποιηθεί. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες φυσικές θεραπείες για να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματά της. Επομένως, η άρνικα κρέμα είναι ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν φυσικό τρόπο αντιμετώπισης του πόνου και της φλεγμονής.

Αξιολογήσεις (0)