Biosente Natural Cosmetics - Φυσικά Καλλυντικά Υψηλής Ποιότητας

Κρέμα ματιών

Εύη Ζάρπα στις 25-03-2019. Τροποποιήθηκε στις 11-10-2022
Κρέμα ματιών

Η περιοχή των ματιών είναι μια ιδιαίτερη περιοχή του προσώπου. Το δέρμα είναι πιο λεπτό με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λεπτές ρυτίδες λόγων και των εκφράσεων του προσώπου. Μαύροι κύκλοι και οιδήματα είναι από τα συνήθη προβλήματα που δημιουργούνται λόγω έλλειψης ύπνου, κακής διατροφής, υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, ελλιπούς πρόσληψης νερού ή και λόγω κατασκευής των οστών.

Η κρέμα προσώπου δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες και να βελτιώσει την εικόνα της περιοχής και επιπλέον μπορεί να προκαλέσει αλλεργία στην περιοχή.

Γι’ αυτό χρειάζεται ένα εξειδικευμένο προϊόν που είναι η κρέμα ματιών. Η κρέμα ματιών τοποθετείται σε μικρή ποσότητα και με απαλές ταμποναριστές κινήσεις στην περιοχή γύρω από τα μάτια ακολουθώντας το οστό. Η σειρά στην τοποθέτηση είναι μετά τον καθαρισμό του προσώπου και το serum και πριν την ενυδατική κρέμα. Συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και δύο φορές την ημέρα. Ορισμένες κρέμες ματιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες μιμικές ρυτίδες ή αλλιώς ρυτίδες έκφρασης, όπως στα χείλη, στο μεσόφρυο, στις ρινοπαρειακές περιοχές και περιστοματικά.

Συστατικά όπως αμυγδαλέλαιο, αλλαντοΐνη, ελαστίνη, πολυβιταμίνες και φυσικά εκχυλίσματα έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και επαναφέρουν τη σφριγηλότητα και τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας. Έχουν αντιρυτιδική δράση και αποσυμφορούν τα μάτια από τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα.

Αξιολογήσεις (0)