Biosente Natural Cosmetics - Φυσικά Καλλυντικά Υψηλής Ποιότητας

Προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας

Εύη Ζάρπα στις 19-08-2019. Τροποποιήθηκε στις 11-10-2022
Προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας

Υπάρχουν αρκετά καλλυντικά προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας όμως είναι αποτελεσματικά;  Τι επιλέγω λάδι ή κρέμα και θα δω βελτίωση στην όψη φλοιού πορτοκαλιού;

Η κυτταρίτιδα είναι μια ανομοιόμορφη κατανομή του λίπους η οποία συσσωρεύεται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.  Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που την επηρεάζουν όπως η διατροφή, το κάπνισμα το αλκοόλ, η ελλειπής πρόσληψη νερού, η κληρονομικότητα, η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας, οι ορμονικές διαταραχές και η φυσιολογική γήρανση.

Η χρήση καλλυντικών προϊόντων στο σπίτι είναι αποτελεσματική μέθοδος όταν χρησιμοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και συνδυαστούν με σωστή διατροφή, λήψη νερού και σωματική δραστηριότητα.

Συστατικά στις κρέμες όπως αμυγδαλέλαιο, καφεΐνη, βιταμίνες, κολλαγόνο, ελαστίνη, αλλαντοΐνη δρουν κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, ενυδατώνουν και αυξάνουν την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Στο εμπόριο επίσης κυκλοφορεί λάδι κατά της κυτταρίτιδας, το οποίο χρησιμοποιείται για μασάζ κατά τη χρήση ενισχύοντας τη διείσδυσή του.

Συστατικά όπως το αμυγδαλέλαιο, το λάδι τζότζομπα, η κανέλλα, ο κισσός , το δεντρολίβανο καθώς και άλλα εκχυλίσματα βοτάνων ή αιθέρια έλαια, δρουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, λειαίνουν και βελτιώνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Ο συνδυασμός λαδιού το βράδυ και κρέμας το πρωί είναι ιδανικός για καλύτερα αποτελέσματα.

Αξιολογήσεις (0)